Help identifing 2 connections above pedals - Skyline Owners Forum

Welcome to the SkylineOwners.Com website. We aim to provide you with the largest knowledgebase anywhere on the internet for the Nissan Skyline.


Go Back   Skyline Owners Forum > Skyline Torque > N/A Forum


N/A Forum Naturally aspirated technical forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
Old 03-03-2013, 05:55 PM   #1
West Ireland Area Rep
 
96_sligo's Avatar
 
Drives: 96 R33 GTS 2.0 n/a
Join Date: Jul 2012
Location: Sligo, Ireland
Posts: 99
Club ID#: 35938

Country Flag

Trade Feedback: (1)


View My Pictures
Help identifing 2 connections above pedals

Folks I need help identifiying these 2 connections if possible. They are currently disconnected & hanging loose. I presume one of the them is lights left on warning as this feature is currently not working on my car. But I can't see where they are suppose to go. Am I missing another part? They are both located above the clutch pedal.
It's a 96 series 1.5. (rb20e)

Cheers
Connection 1


Connection 2


Both connections

Last edited by Top Cat; 08-03-2013 at 10:37 PM.
96_sligo is offline   Reply With Quote Share on facebook
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-03-2013, 10:32 PM   #2
West Ireland Area Rep
 
96_sligo's Avatar
 
Drives: 96 R33 GTS 2.0 n/a
Join Date: Jul 2012
Location: Sligo, Ireland
Posts: 99
Club ID#: 35938

Country Flag

Trade Feedback: (1)


View My Pictures
Anyone get a chance to look above the pedals & see if you can see similar connections in the pics?
96_sligo is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2013, 10:38 PM   #3
Top Cat
Guest
 
Posts: n/a
Club ID#:





I'll have a look at mine tomorrow for you.
  Reply With Quote
 
Old 15-03-2013, 08:30 PM   #4
Registered User
 
Drives: R33 GTS, MK1 MX5 1.8
Join Date: Jul 2010
Location: Ireland
Posts: 34
Club ID#: 25158


Trade Feedback: (0)


View My Pictures
Had a look for those connections on my GTS but couldn't identify them. I did find a connector dangling from the other side though. No idea what it's for.
RDR 838 is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2013, 03:25 PM   #5
West Ireland Area Rep
 
96_sligo's Avatar
 
Drives: 96 R33 GTS 2.0 n/a
Join Date: Jul 2012
Location: Sligo, Ireland
Posts: 99
Club ID#: 35938

Country Flag

Trade Feedback: (1)


View My Pictures
Never got to the bottom of these yet...
96_sligo is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2013, 04:17 PM   #6
East Ireland Area Rep

Area Rep

 
SkylineSi's Avatar
 
Drives: 1997 R33 GTST S2
Join Date: Jan 2006
Location: Dublin,Ireland
Posts: 6,698
Club ID#: 6567

Country Flag

Trade Feedback: (7)


View My Pictures
Quote:
Originally Posted by RDR 838 View Post
Had a look for those connections on my GTS but couldn't identify them. I did find a connector dangling from the other side though. No idea what it's for.
if its grey, it could be the odb port
__________________
Regards
Simon(SkylineSi)
My R33 GTST S2 Project Thread(Updated April2018)....
SkylineSi.com Project Blog
Nissan OEM / Nismo R33 GTST Part Numbers List
SO.com Offical HKS & Nismo Whore!
[OO\_______/OO]
SkylineSi is offline   Reply With Quote
Old 29-05-2013, 07:21 PM   #7
Registered User
 
Drives: R33 GTS, MK1 MX5 1.8
Join Date: Jul 2010
Location: Ireland
Posts: 34
Club ID#: 25158


Trade Feedback: (0)


View My Pictures
Quote:
Originally Posted by SkylineSi View Post
if its grey, it could be the odb port
Ahh, so that's what it is. Thanks.
RDR 838 is offline   Reply With Quote
Old 29-05-2013, 07:56 PM   #8
Seasoned Member
 
bigjimGTST's Avatar
 
Drives: R33 GTST spec 1
Join Date: Feb 2012
Location: ipswich, suffolk
Posts: 130
Club ID#: 33638

Country Flag

Trade Feedback: (0)


View My Pictures
The smaller one of the two definatly looks like the 'lights still on beeper alarm thing, had to reconnect mine, I'll have a look in a bit for the other...
bigjimGTST is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2013, 01:24 PM   #9
West Ireland Area Rep
 
96_sligo's Avatar
 
Drives: 96 R33 GTS 2.0 n/a
Join Date: Jul 2012
Location: Sligo, Ireland
Posts: 99
Club ID#: 35938

Country Flag

Trade Feedback: (1)


View My Pictures
Quote:
Originally Posted by bigjimGTST View Post
The smaller one of the two definatly looks like the 'lights still on beeper alarm thing, had to reconnect mine
Where did you connect it into, I can't seem to find where it goes? Cheers
96_sligo is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT +1. The time now is 02:04 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©2002 - 2019, Verticalscope Inc.