Skyline Owners Forum banner
1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
49 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Title says it all!

All is fine on side lights but when I turn on dipped beam they just go straight onto main beam!

I have pulled the relay under the bonnet near the battery that is marked headlights and that seemed to do nothing!

Any ideas?
 

·
Administrator
Joined
·
25,983 Posts
pull the stalk back????????
 

·
Terry
Joined
·
2,073 Posts
Short circuit/broken switch, poor earth, melted relay in fuse box, wiring problem around the light cluster somewhere...thats where I would be starting and would look to see if a wiring diagram was available to upload from somewhere to get wiring colours..
 

·
Administrator
Joined
·
25,983 Posts
or the actual stalk itself as dirt gets into the contacts inside it.
 

·
Administrator
Joined
·
25,983 Posts
Worth a good squirt of WD40 then??
worth a try mate :rofl:

remove stalk from car and pull the thing apart mate and you will understand it when you see it as the grease hardens and metal fillings join the terminals together simple clean and rebuild mate :)
 

·
Registered
Joined
·
49 Posts
Discussion Starter · #9 ·
Aha thanks, its out the car as we speak, will give it a clean up.

I'll let ya know how I get on or if I need more help:rofl:
 

·
Registered
Joined
·
49 Posts
Discussion Starter · #10 ·
Well that was easy, not so easy on the wallet tho LOL

Looks like the knuckle type joint that connects the stalk to the switch gear was broken, have to find a good S/H stalk, managed to get the lights off main bean tho !

Thanks for the help Guys
 
1 - 10 of 10 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top