Skyline Owners Forum banner

1 - 14 of 14 Posts

·
Seasoned Member
Joined
·
2,967 Posts
Discussion Starter #1
Update on what is causing the problems with my motor and as suspected its the head gasket!!:disappointed:

Did a compression check and this was the results:

1. 150
2. 150
3. 150
4. 150
5. 170
6. 135

When we were doin the checks you could see the water spirting out of the 5th cylinder!!!:disappointed:

I always said that if i have to have half the engine out i might aswell take it all out!!:)

So for now its been recovered back to my house as you can see in pics and gonna leave it off road for a bit while i get some money together and watch this space as i have big plans for it now!! :smoker:

Thanks for the replys on the other thread for what the problem could have been.

:cheers:

Mike
 

Attachments

·
Seasoned Member
Joined
·
2,967 Posts
Discussion Starter #8
Well, not that it will help but, at least it's gone now instead of out on the track
Yeah exactly, i am not as pissed off as i would of thought cause i am now planning what i wanna to do to make it 10 times better and how i ideally always wanted it to be under the bonnet!!

So pen and paper at the ready for the ideas to begin!! :bananasmile:

Looking forward to gettin it back before i have even started anything!! LOL
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Compression

what were the problem you were having
I am having low vacum
all intake valves are black and all exhaust valves are white
engine backfires when gears are changed slow and poor idel and idel very lean with my Walbro 255 ltr/hr

I NEED HELP
 
1 - 14 of 14 Posts
Top